Organisatie

Summer Taste is een evenement die georganiseerd wordt door:

Kurt Deklerck

SummertasteProfielFoto_Kurt.jpg

Een 30-jarige Dudzelenaar die er reeds een lange carrière bij de KSA van Dudzele heeft opzitten waarvan 3 jaar als hoofdleider. Hij is ook nog actief lid in nog van enkele andere Dudzeelse organisaties. Hij heeft na zijn studies als computeringenieur een Master na master Conflict and Development Management gevolgd. Een studierichting waar de conflicten en problemen in derde-wereld landen bestudeerd worden. Het is in dat jaar dat hij voor het eerst kennis gemaakt heeft met de Filippijnen. Naast 2 weken veldwerk in de Filippijnen als onderdeel van de opleiding heeft hij er nog 2 weken rondgetrokken. In het jaar daarna heeft hij nog eens 5 weken rondgetrokken langs verschillende lokale NGO's. Toen heeft hij als uitloper van zijn thesis de verschillende organsaties bijgestaan met advies over hoe ze de promoties voor hun projecten en campagnes kunnen optimaliseren door gebruik te maken van de verschillende online media kanalen. Het is gedurende deze vijf weken durende rondreis dat hij de verschillende organisaties van nabij heeft leren kennen die we nu met Summer Taste willen steunen.

 

Stuart Willems

SummertasteProfielFoto_Stuart.jpg

Stuart is net als Kurt van Dudzele en heeft ook lang in de KSA gezeten zowel als lid als als leider. Stuart is altijd enorm gedreven en enthousiast. Hij staat altijd klaar om van Dudzele een nog levendiger dorp te maken. Zo was hij enkele jaren terug nog mede-oprichter van de nieuwe Dudzeelse carnavalgroep de Vliegenmeppers. Een succesvolle en populaire carnavalsgroep die reeds heel wat mensen een fantastische tijd bezorgd heeft. Door het organiseren van Summer Taste wil Stuart  terug leven brengen op de zaterdag van Dudzele Kermis en tegelijk mensen helpen die het echt nodig hebben.

 

 

Medewerkers

Voor de effectieve organisatie van het evenement kunnen we rekenen op een uitgebreid netwerk van vrienden, familie en bereidwilligen. Ze helpen met plezier met de opbouw en de organisatie van het evenement. Dankzij hen zijn we ieder jaar kunnen groeien en hebben we elke editie tot een succesvol einde kunnen brengen.