Het Evenement

Summer Taste staat gelijk aan een gezellige, sfeervolle avond voor jong en oud. De ganse avond kan je terecht bij verschillende standjes met heerlijke hapjes en drankjes. Sfeer wordt gegarandeerd door een groot kampvuur, zomerse muziek, een vuurshow en twee live optredens. Eerst mogen we genieten van het de reggae van Camel’s Drop. Hierna komen de mannen van Poppyseeds. Deze bende gepassioneerde muzikanten zorgen met hun eigen ragga-, ska-, dub-, pop- en reggae-songs voor een explosie van sfeer en positieve vibes. Ze doen de regenwolken verdwijnen, en toveren zeker een lach op ieders gezicht.

Ook de kinderen zijn we niet vergeten. Er zijn springkastelen voorzien en ze kunnen zich tegoed doen aan een gek kapsel en grime.

Summer Taste gaat door tijdens het weekend van Dudzele kermis, namelijk op zaterdag 3 augustus, op de festivalweide nabij zaal de Polder in Dudzele. Het kampvuur wordt om 18 uur in gang gestoken en tot na middernacht is sfeer en gezelligheid verzekerd. Gratis toegang en iedereen is welkom!

Dit jaar is het de achtste en laatste keer dat Summer Taste wordt georganiseerd. Het evenement is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde. Het bezoekersaantal is elk jaar gestegen en dit jaar verwachten we, als het weer meezit, een kleine 1000 bezoekers.

Hieronder enkele sfeerbeelden van de vorige jaren: