Het Evenement

Summer Taste staat gelijk aan een gezellige, sfeervolle avond voor jong en oud. De ganse avond kan je terecht bij verschillende standjes met heerlijke hapjes en drankjes. Een groot kampvuur en zomerse muziek zorgen voor een gezellige sfeer. Dit jaar is er een live optreden voorzien van Berlean. Dit radio 1 gekende trio slaagt er in elk zittend publiek tot meezingen én elk staand publiek tot stilte te bewegen. Hierna komen de mannen van Moodcollector. Deze 7 muzikanten doen iedereen fuiven op swingende partyska en feelgood reggae.  Ze componeren hun eigen zomerse muziek en de zelfgeschreven teksten zijn lekker catchy. Na het succes van vorig jaar is er dit jaar opnieuw een heuse vuurshow. Ook voor de kinderen wordt extra animatie voorzien.

Summer Taste gaat door tijdens het weekend van Dudzele kermis, namelijk op zaterdag 5 augustus, op de festivalweide nabij zaal de Polder in Dudzele. Het kampvuur wordt om 18 uur in gang gestoken en tot na middernacht is sfeer en gezelligheid verzekerd. Gratis toegang en iedereen is welkom!

Dit jaar is het de zesde keer dat Summer Taste wordt georganiseerd. Het evenement is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde. Het bezoekersaantal is elk jaar gestegen en dit jaar verwachten we, als het weer meezit, een kleine 1000 bezoekers.

Hieronder enkele sfeerbeelden van de vorige jaren: